Nincs engedélyezve a javascript.
Ha már meglepetés, legyen nagy!

Ha már meglepetés, legyen nagy!

Postás voltam Amerikában...

2016. október 19.

Szeretem a meglepetéseket, pláne ha én okozhatom. Nos, amikor a napokban megírtam a külföldi könyvrendelés lehetséges variációit és a postai árakat, akkor Facebook-oldalamra érkezett egy hozzászólás a bejegyzésem alá. Kelemen Krisztina szó szerint ezt írta péntek délelőtt 10 óra 2 perckor:

"A tengerentúlra nem szállítotok?"

Udvariasan megérdeklődtem a hölgytől, hogy mit jelent az, hogy tengerentúl? Szóval merre lakik pontosan...

Krisztina válasza után földbegyökerezett a lábam. A megadott irányítószám megegyezik az enyémmel. Rákerestem a térképen a pontos címre és kiderült, hogy Kelemen Krisztina itt lakik a mellettem lévő utcában, lakása 3 perc sétára van az enyémtől.

Hát akkor ma reggel lesétáltam ezt a három percet. S bár videót is készítettem, megmaradok a fényképeknél. Kopogásomra maga Kelemen Krisztina nyitott ajtót. A hatalmas megdöbbenést nem kisebb sikoly, majd még nagyobb ölelés és könnyes szemek váltották. Kézbesítettem a könyvemet a szomszéd utcába...

Krisztáról megtudtam, hogy pszichológusként dolgozik, gyönyörű családjával él, hamarosan pedig Torontóba mennek majd.

Túl minden határon. Kattints!
Megnézem

Ez volt hát a meglepetésem, Kriszta kapta a legelső könyvemet, távol közös hazánktól, a szomszéd utcában... :-)))

Tudom, hogy sokan hozzájutottatok már a "Túl minden határon"-hoz, remélem, hogy tetszik annyira, mint amekkora szeretettel írtam. Nyolc fejezet, 384 oldal és sokkal több annál. Ez életem könyve. Nektek. Szeretettel!


(A "Túl minden határon" könyvről többet is megtudhat, ha a borítóra kattint. A kötetet ezen az oldalon extra kedvezménnyel rendelheti meg, és 24 órán belül meg is kaphatja azt.)